Categorieën

Het volgen van een EHBO cursus kan bij noodgevallen van grote waarde zijn, zeker als er in jouw omgeving bijvoorbeeld mensen zijn met een verhoogd risico op hartfalen of je hebt kleine kinderen. Er zijn verschillende soorten EHBO cursussen die je kunt volgen, zoals een EHBO snelcursus, EHBO bij kinderen, EHBO bij volwassenen. De kosten van een EHBO cursus zijn afhankelijk van de gewenste cursus en cursusduur. Op deze pagina vind je meer informatie over wat je precies leert bij een EHBO cursus.

Omdat zorgverzekeraars preventieve zorg steeds belangrijker vinden, zijn er meerdere zorgverzekeraars die een EHBO cursus vergoeden vanuit de aanvullende verzekering. Hieronder zie je een overzicht van de verschillende zorgverzekeraars. Het kan voorkomen dat zorgverzekeraars alleen cursussen vergoeden die worden verzorgd door specifieke zorgverleners. Raadpleeg jouw polis of neem contact op met de zorgverzekeraar voor de juiste vergoeding in uw situatie.

Heeft u een aanvullende vraag over hoe de verrekening met uw zorgverzekeraar in zijn werk gaat?
Neem dan contact op met onze klantenservice, zij zullen u de werkwijze graag toelichten.

De onderstaande vergoedingen hebben betrekking op 2021. Voor de specifieke en bindende polisvoorwaarden kan u kijken op de website van uw zorgverzekeraar of contact opnemen met de klantenservice van uw zorgverzekeraar. Aan de vergoedingen hieronder kunnen geen rechten worden ontleend.

Klik op de naam van uw zorgverzekeraar en zie welke vergoeding u krijgt bij het volgen van een EHBO cursus bij All-in Preventie.

Aevitae Anderzorg
Besured Bewuzt CZ
De Amersfoortse De Friesland Zorgverzekeraar Ditzo
DSW FBTO HEMA
Interpolis inTwente IZA
IZZ Zorgverzekeraar Menzis National Academic
Nationale Nederlanden OHRA ONVZ
PMA zorgverzekering PNOzorg
Pro Life Promovendum Salland
Stad Holland UMC United Consumers & VGZ
Univé ZEKUR ZieZo
Zilveren Kruis Zorg en Zekerheid ZorgDirect