Categorieën

Defisign AED kast

Deze universele AED wandkastvan het merk Defisign is voorzien van een alarm. Deze AED kast is speciaal voor binnen gebruik en is voor alle merken AED's te gebruiken. Door de officiële kleur groen en het ILCOR AED- logo is deze AED kast herkenbaar voor iedereen.

€ 147,71 Exclusief BTW Prijs inclusief 21% BTW is € 178,73
Aantal
1 - 5 werkdagen

Defisign AED kast

Deze DefiSign AED wandkast is speciaal ontwikkeld voor binnen gebruik. De AED wandkast is uitgevoerd met alarm, vervaardigd van metaal en voorzien van een groene kleur voorzien van ILCOR logo. Kortom een AED wandkast die opvalt door zijn uitstraling en men direct weet waar uw AED hangt!

 

Deze AED-kast is de meest verkochte wandkast voor AED’s.

 

Afmetingen (B x H x D)

Buitenmaat: 36 x 36x 20 cm.
Maat van de deur: 27 x 32 cm.

 

Wij adviseren deze AED wandkast te gebruiken als een open AED kast zonder slot maar met alarm. Het alarm produceert een alarmsignaal van 100 dB, hierdoor hoort u direct wanneer de AED kast geopend wordt en kunt u direct hierop inspelen. Het alarm kan in- en uitgeschakeld worden met behulp van een schakelaar aan de binnenzijde van de AED wandkast. De AED kast is voorzien van speciale scharnieren, hierdoor kan deze AED wandkast van Defisign ook in een hoek gemonteerd worden.

 

Door het glas aan de voorkant van de DefiSign AED kast kan er gemakkelijk gezien worden of de AED aanwezig is en of deze klaar voor gebruik is. Een overzichtelijke en stevige binnen wandkast met alarm voor extra zekerheid.

 

Geschikt voor alle merken AED’s, uitgezonderd de Cardiaid, Physio-Control Lifepak 500 AED en Cardiac Science AED’s met tas (zonder tas passen ze wél).

 

Montage van de Defisign AED wandkast

De AED kast kan eenvoudig aan de muur bevestigd worden door middel van 2 schroeven. Het alarm werkt op een batterij en de kast is verder niet voorzien verlichting, waardoor de wandkast niet op netstroom aangesloten hoeft te worden. Dit vergemakkelijkt de plaatsing en hierdoor kan in principe iedereen dit verzorgen. Om uw AED zo toegankelijk mogelijk te maken, kunt u de wandkast het beste plaatsen op een algemeen punt binnen uw bedrijf of organisatie.

120.0DS36

Aanvullende informatie

Artikelnummer
120.0DS36
Merk
Defisign

Meer informatie nodig? Onze adviseurs helpen u graag verder!

Andere klanten kochten ook: