Categorieën

DefiSign LIFE AED

Deze DefiSign LIFE AED is zo ontworpen zodat iedere burger hulpverlener deze AED kan bedienen. De gunstig geprijsde DefiSign LIFE AED geeft de bedienaar een duidelijk gesproken instructies waardoor iedereen deze DefiSign LIFE AED kan bedienen.

 

De DefiSign LIFE AED kort samengevat:

  1. 10 jaar garantie!
  2. Meertalig uitgevoerd (NL/ENG/DU)
  3. Gemakkelijk in gebruik
  4. Lage onderhoudskosten
€ 1.149,00 Exclusief BTW Prijs inclusief 9% BTW is € 1.252,41
Aantal
1 - 5 werkdagen

DefiSign LIFE AED

Nadat de klep aan de voorzijde geopend wordt van de DefiSign LIFE AED, start de AED volledig automatisch op. De AED geeft direct gesproken instructies met welke handelingen uitgevoerd dienen te worden. De gesproken instructies worden ondersteund door afbeeldingen die met behulp van LEDS uitgelicht worden in de binnenkant van de DefiSign LIFE AED. Hierdoor is het zeer gemakkelijk deze DefiSign LIFE AED te bedienen.

 

DefiSign LIFE AED Elektroden

Bij de DefiSign LIFE AED zijn de elektroden bevestigd in de deksel van de AED, welke in één oogopslag opvallen. Tevens zijn de elektroden al aangesloten aan de DefiSign LIFE AED waardoor kostbare seconden niet verloren gaan. De elektroden van deze AED hebben een houdbaarheid van 2,5 jaar waarbij de DefiSign LIFE AED u vantevoren waarschuwt wanneer deze zijn verlopen. Hierdoor bent u altijd verzekerd van goede elektroden zonder dat dit ten koste gaat van het niet kunnen gebruiken van een AED bij reanimatie.

 

Daarnaast is de levensduur van de batterij 6 jaar. Door deze lange levensduur zijn de kosten voor onderhoud en Cost of Ownership laag!

 

Bij de DefiSign LIFE AED is het ook mogelijk speciale kinderelektroden aan te schaffen. De AED heeft hiervoor zelfs een extra opbergvak zodat u gemakkelijk en snel de elektroden kunt wisselen bij een AED inzet waarbij een kind betrokken is. Ook deze speciale kinderelektroden hebben een houdbaarheid van 2,5 jaar!

 

In één oogopslag zien of de DefiSign LIFE AED inzetgereed is

De DefiSign LIFE AED is voorzien van verschillende controle leds aan de voorzijde van de AED. Wanneer aan de voorzijde van de AED de status indicator groen knippert weet u dat de DefiSign Life AED inzetgereed is. Brandt een van de overige 4 lampjes? Dan kunt u gemakkelijk in de handleiding zien welke actie u dient te ondernemen. Deze situatie zal voornamelijk voorkomen bij het vervallen van de houdbaarheidsdatum van de elektroden of batterij.

 

10 jaar garantie

Deze DefiSign LIFE AED heeft 10 jaar garantie. Dit is uniek binnen de AED markt en hiermee is de DefiSign LIFE AED de enige! Dit geeft u alleen maar extra zekerheden en heeft u een betrouwbare AED in handen!

 

Taalkeuze gesproken tekst

Wanneer een AED wordt aangeschaft voor in een omgeving waar verschillende talen gesproken wordt is het altijd lastig om een juiste keuze te maken. Met de DefiSign LIFE AED wordt dit een stuk gemakkelijker. Deze AED is standaard voorzien van de talen Nederlands, Engels én Duits! Hiermee is de DefiSign LIFE AED de aed om op te hangen bij campings, hotels, pretparken, strandtenten en vele andere plaatsen waar een meertalige AED handig zou zijn.

 

Het omzetten van de gesproken taal gaat eenvoudig en gemakkelijk met de DefiSign LIFE AED. Op de AED zit een talenknop waarmee u met slechts één druk op de taalkeuze veranderd. Uiteraard kan dit ook tijdens de reanimatie!

 

DefiSign LIFE AED kort samengevat

Wanneer u wilt beschikken over een voordelige, gebruiksvriendelijke én praktische AED is de DefiSign Life AED de juiste keuze. Door de garantie van 10 jaar op deze AED bent u ten alle tijden verzekerd van een betrouwbare AED. Doordat de aanschafprijs van deze AED gunstig is bespaart u gezien de mogelijkheden van de DefiSign AED flink ten opzichte van andere merken AED's. Doordat deze AED meertalig is uitgevoerd en ook beschikt over een hoge IP waarde (stof- en waterdichtheid) kan de DefiSign LIFE AED nagenoeg overal opgehangen worden!

120.0DS12s

Aanvullende informatie

Artikelnummer
120.0DS12s
Merk
Defisign

Meer informatie nodig? Onze adviseurs helpen u graag verder!

Andere klanten kochten ook: