Categorieën

Cardiac Science Powerheart G5 AED semi-automaat met CPRD elektroden

De Powerheart® G5: Betrouwbaarheid, gebruiksgemak en geavanceerde therapie waarmee u een leven redt. Dankzij de krachtige eigenschappen van de Powerheart G5 kunnen zowel professionals als leken tijdig en effectief hulp bieden. De getoonde prijs is de adviesverkoopprijs.

 

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor een offerte! Wij hanteren een laagste prijs garantie!

€ 1.850,00 Exclusief BTW Prijs inclusief 9% BTW is € 2.016,50
Aantal
1 - 5 werkdagen

Cardiac Science Powerheart G5 AED semi-automaat met CPRD elektroden

De Powerheart® G5: Betrouwbaarheid, gebruiksgemak en geavanceerde therapie waarmee u een leven redt. Dankzij de krachtige eigenschappen van de Powerheart G5 kunnen zowel professionals als leken tijdig en effectief hulp bieden, zodat het slachtoffer van een acute hartstilstand de beste kans op overleven heeft.

 

Realtime reanimatiefeedback (CPRD).

De zogenaamde realtime reanimatiefeedback is een waardevolle aanvulling voor het verder verbeteren van de kwaliteit van een reanimatie. Gebruikers die voor de eerste keer met de Powerheart G5 werken, kunnen elke stap van de reanimatie succesvol uitvoeren dankzij de realtime reanimatiefeedback. Met realtime reanimatiefeedback krijgt de hulpverlener direct feedback op de diepte en snelheid van de borstcompressies conform de ERC-richtlijnen voor reanimatie uit 2010.

 

Semiautomaat.

De semiautomaat zal een schok toedienen bij een schokwaardig ritme nadat de bedienaar op de knipperende schokknop heeft gedrukt.

 

Metronoom (30/2) met gesproken instructies.

Naast het toedienen van een schok is het reanimeren van een slachtoffer absoluut noodzakelijk om de overlevingskansen zo groot mogelijk te maken. De G5 biedt instructies in het tempo van de gebruiker, de zogenaamde RescueCoach™-technologie. RescueCoach™ leidt de hulpverlener door iedere kritieke stap tijdens een reddingsactie in het tempo van de gebruiker.

 

Alle gesproken instructies worden door RescueCoach™ ook op het verlichte LCD scherm weergegeven. Tekstuele instructies bieden extra hulp in een lawaaierige, donkere of chaotische omgeving. Deze functie is tevens van grote waarde voor slechthorende hulpverleners. Het tekstscherm biedt hulpverleners tevens belangrijke informatie, zoals de verstreken tijd en het aantal toegediende schokken.

 

Trapsgewijs variabel energieniveau.

Elk slachtoffer heeft een eigen drempelwaarde waarbij defibrillatie succesvol wordt. Dit in combinatie met de individuele stroomweerstand en cellulaire respons maakt het nodig om de toegediende schokenergie tot op het juiste niveau te brengen. De Powerheart G5 meet elke patiënt door en past vervolgens het energieniveau aan de behoeften van de patiënt aan. Als er aanvullende schokken vereist zijn, zal de G5 het energieniveau trapsgewijs verhogen om een volgende schok met een hoger, aangepast energie niveau te leveren.

 

Meertalig.

Schakel met een druk op de knop over op een andere taal tijdens een reddingsactie om meer potentiële hulpverleners te kunnen helpen. De beschikbare talen zijn: Nederlands of Engels.

 

De Powerheart G5 wordt gebruiksklaar geleverd inclusief:

  1. Batterij
  2. Set elektroden voor volwassene
  3. Uitleessoftware en uitleeskabel
  4. Universele groene wandbeugel
  5. AED Gebruikersset (washand, scheermes voor grove beharing, ambulancierschaar, latex handschoenen)
  6. Beademingsmasker
  7. AED Sticker groen, landelijk pictogram
140.00001

Aanvullende informatie

Artikelnummer
140.00001
Merk
Cardiac Science

Meer informatie nodig? Onze adviseurs helpen u graag verder!