Categorieën

Pictogramsticker Veiligheidsvest Verplicht Ø9

Pictogramsticker Veiligheidsvest met een diameter van 9 centimeter. Deze pictogramsticker is vervaardigd van zelfklevende vinyl. Duidt het verplicht dragen van een veilgheidsvest aan. Voor gebruik zowel binnen als buiten. Deze pictogramsticker is uitgevoerd volgende de NEN EN ISO 7010.

€ 1,30 Exclusief BTW Prijs inclusief 21% BTW is € 1,57
Aantal
Voor 19.00 uur besteld = morgen in huis!

Gebodspictogram sticker Veiligheidsvest verplicht Ø9

Gebodspictogram stickers zijn er om op te plakken op een vlakke ondergrond. Deze stickers geven aan dat bepaalde veiligheidsmiddelen verplicht zijn om te dragen tijdens het werk. De veiligheidsmiddelen maken het werken veiliger en verkleinen de kans op een bedrijfsongeval. Deze sticker dient als een visuele herinnering voor medewerkers en bezoekers. Dus ook een gebodssticker voorkomt bedrijfsongevallen!

De gebodspictogram sticker “Veiligheidsvest verplicht" is een pictogram die opgeplakt moet worden op locaties waar een werknemer is verplicht een veiligheidsvest te dragen. De sticker is verkrijgbaar in afmetingen van Ø 90 mm en 200 mm. Deze sticker is geschikt voor binnen- en beperkt buitengebruik.

Deze gebodspictogram sticker is geheel conform de eisen, welke staan beschreven in de NEN EN ISO 7010, geproduceerd waardoor u voldoet aan alle gestelde veiligheidseisen!

110.000029

Aanvullende informatie

Artikelnummer
110.000029
Merk
All-in Preventie

Meer informatie nodig? Onze adviseurs helpen u graag verder!