Categorieën

Pictogrambord Helm Verplicht Ø20

Pictogrambord Helm Verplicht met een diameter van 20 centimeter. Dit pictogrambord is vervaardigd van zelfklevende vinyl. Duidt de verplicht gebruik van een veiligheidshelm aan. Voor gebruik zowel binnen als buiten. Dit pictogrambord is uitgevoerd volgende de NEN EN ISO 7010.

€ 4,17 Exclusief BTW Prijs inclusief 21% BTW is € 5,05
Aantal
Voor 23.59 uur besteld = morgen in huis!*

Gebodspictogram bord Helm dragen verplicht Ø20

Gebodspictogram borden zijn er om op te plakken op een vlakke ondergrond. Deze borden geven aan dat bepaalde veiligheidsmiddelen verplicht zijn om te dragen tijdens het werk. De veiligheidsmiddelen maken het werken veiliger en verkleinen de kans op een bedrijfsongeval. Dit bord dient als een visuele herinnering voor medewerkers en bezoekers. Dus ook een gebodsbord voorkomt bedrijfsongevallen!

Het gebodspictogram bord “Helm dragen verplicht" is een pictogram die opgeplakt moet worden op locaties waar het mogelijk is dat er voorwerpen van een hoogte kunnen vallen. Het bord is verkrijgbaar in afmetingen van Ø 90 mm en 200 mm. Dit bord is geschikt voor binnen- en beperkt buitengebruik.

Dit gebodspictogram bord is geheel conform de eisen, welke staan beschreven in de NEN EN ISO 7010, geproduceerd waardoor u voldoet aan alle gestelde veiligheidseisen!

110.000072

Aanvullende informatie

Artikelnummer
110.000072
Merk
All-in Preventie

Meer informatie nodig? Onze adviseurs helpen u graag verder!