Categorieën

All-in Preventie is de snelst leverende BHV & EHBO winkel van Nederland!

De samenleving verandert. We werken in het weekend, we werken ’s avonds. Dat vraagt om een steeds grotere flexibiliteit. All-in Preventie heeft daarom per direct de uiterste besteltijd verruimd en is daarmee de BHV & EHBO onlinewinkel met de ruimste besteltijd van Nederland. Klanten die voor 22.00 uur hun producten bestellen en betalen op allinpreventie.nl hebben hun bestelling de volgende dag al in huis.

 

Voorheen kon All-in Preventie online bestellingen van voor 16.00 uur dezelfde dag nog verwerken en de volgende dag afleveren. Deze uiterste besteltijd is nu dus met 6 uur uur verlengd! ‘Bij All-in Preventie staan klanttevredenheid en service voorop. Daarbij hoort een ruime besteltijd. We vinden het belangrijk dat BHV & EHBO producten zoals verbandkoffers, verbandmateriaal en andere eerste hulp gerelateerde producten snel geleverd kunnen worden’, aldus Martijn Lips, eigenaar van All-in Preventie.

 

Allinpreventie.nl is continu op zoek naar uitbreiding en verbetering van de service. De verruiming van de besteltijd is een van de serviceverbeteringen die de All-in Preventie heeft doorgevoerd. Klanten profiteren al geruime tijd van gratis verzending van bestellingen boven € 75,- en via de site kunnen klanten persoonlijk advies vragen aan een productspecialist.

 

Volgens Lips blijft de klantgerichtheid van allinpreventie.nl ook in de toekomst centraal staan: ‘Wij werken er elke dag aan om onze producten zo goed en snel mogelijk bij onze klanten af te leveren. Daarbij is het geven van gedegen informatie een prioriteit.’

 

Naast de verruiming van de besteltijd heeft allinpreventie.nl sinds kort ook als eerste BHV & EHBO webwinkel de erkenning gekregen van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport om online medicatie te mogen verkopen. ‘Deze erkenning is van belang zodat de klant weet dat hij originele medicatie krijgt en dat deze veilig in gebruik zijn. Deze erkenning staat dan ook prominent vermeldt zodat de klanten van allinpreventie.nl direct weten dat wij de juiste producten verkopen’ aldus Lips.

 

All-in Preventie werd in 2007 opgericht door Lips met een grote passie voor veiligheid en eerste hulp. Mede dankzij zijn enthousiasme is de webwinkel uitgegroeid tot een van de grootste online BHV & EHBO webwinkel van Nederland. Het assortiment bestaat uit meer dan 5.000 verschillende producten en groeit nog dagelijks. Dit jaar bestaat allinpreventie.nl in oktober 10 jaar en zal dan ook in oktober groots gevierd worden met speciale acties voor alle klanten van allinpreventie.nl