Categorieën

Evacuatiematras S-cape Plus

Snel, eenvoudig en veilig mensen evacueren. Vraag vandaag nog een demonstratie aan bij onze klantenservice! 

€ 344,50 Exclusief BTW Prijs inclusief 21% BTW is € 416,85
Aantal
1 - 5 werkdagen

Evacuatiematras S-cape Plus

Snel mobiel evacuatie hulpmiddel voor personen welke zich niet zelfstandig in veiligheid kunnen brengen. Dit evacuatiematras is het alternatief voor een veilige en snelle ontruiming van personen in gebouwen die afhankelijk zijn van een lift in verband met hun mobiliteit.

 

Dit mobiel evacuatie hulpmiddel is gemaakt van brandvertragend ijzersterk doek en is voorzien van een matras met flappen. Treklussen aan zowel het voeteneinde als het hoofdeinde. Het matras is door middel van een rits makkelijk uit de hoes te halen. Het matras is voorzien van een afwasbare hoes en kan op hoge temperatuur gewassen worden.

 

De S-CAPE_PLUS wordt aangeleverd in een draagtas welke ook opgehangen kan worden. De S-CAPE_PLUS wordt geleverd aan instellingen, scholen en bedrijven.

 

Een of eventueel 2 hulpverleners brengen een hulpbehoevende in een zeer korte tijd in veiligheid. Een kind kan de was doen. Geen moeilijke toestanden, iedereen kan het doen. Oefenen is leuk en de snelheid is ongeëvenaard en voor de hulpbehoevende totaal niet angstig. De S-CAPE-PLUS heeft geen jaarlijkse controle nodig, een fysieke controle volstaat. Dit alles in tegenstelling tot een dure evacuatiestoel. Ook het gewicht is zeer gering. Hierdoor is het geen klus om hem in een noodsituatie weer opnieuw naar boven te brengen.

 

Brandweermensen die er reeds kennis mee hebben gemaakt zeggen dat ze hiermee levens gaan redden! Kortom een klein zeer eenvoudig product tegen een lage prijs, waarvoor geen lange oefensessies nodig zijn! De S-cape-Plus maakt een snelle evacuatie van personen mogelijk, welke zich niet zelfstandig in veiligheid kunnen brengen. Dit mobiele evacuatiemiddel is gemaakt van brandvertragend polyester doek, voorzien van een matras en flappen. Treklussen aan zowel het voeteneinde als aan het hoofdeinde.

 

Maat: 60x210cm
Matras: is afwasbaar, 7cm dik
Zit opgeborgen in een draagtas (60 x 55 x 33 cm)

190.5N88888823

Aanvullende informatie

Artikelnummer
190.5N88888823

Meer informatie nodig? Onze adviseurs helpen u graag verder!