Categorieën

Evacuatiematras S-cape Pod

Snel, eenvoudig en veilig bedlegerige mensen evacueren. Vraag vandaag nog een demonstratie aan bij onze klantenservice! 

€ 114,99 Exclusief BTW Prijs inclusief 21% BTW is € 139,14
Aantal
1 - 5 werkdagen

Evacuatiematras S-cape Pod

Het ontruimen van bedlegerige mensen kan voor grote problemen zorgen. Denk aan bijvoorbeeld aan een patiënt in een bed wat niet door de deur past, een vast bed of een bed wat speciale voorzieningen heeft waardoor het slecht of niet verplaatsbaar is. Het ontruimen van zo'n persoon is hierdoor lastig, tijdrovend of zelfs onmogelijk zijn. Laat staan wanneer u een hele afdeling moet ontruimen binnen de beschikbare tijd. Met dit innovatieve evacuatiematras S-Cape-Pod is dit vanaf nu verleden tijd.

 

De S-Cape-Pod is een evacuatiematras welke standaard onder het matras van een patiënt ligt en daardoor direct gebruiksklaar is. Het evacuatiematras kan permanent en onzichtbaar onder het bedmatras van de patient liggen, zonder dat deze dit merkt en is direct inzetklaar ten tijde van een evacuatie. Bij een ontruiming kan de patiënt met matras snel en veilig geëvacueerd worden en u kunt zelfs over trappen de patient meeslepen. Het evacuatiematras is zo ontworpen dat je met één persoon een patient tot 150 kilo kan verplaatsen, met behulp van een speciaal hulpstuk kunnen zwaardere mensen (tot 240 kilo) met slechts twee mensen worden verplaatst. Binnen 30 seconden heeft u de patiënt op de grond zonder de patiënt of de hulpverlener welke de patient ontruimd te belasten.

 

De S-Cape-Pod is gemaakt van zeer sterk, dun, soepel, ademend en brandwerend materiaal. Hierdoor zijn er absoluut geen drukpunten onder de matras en veilig in gebruik.

 

Bij ieder evacuatiematras ontvangt u een handige sticker zodat u de bedden met dit matras maken herkenbaar maakt.

190.5N88888813

Aanvullende informatie

Artikelnummer
190.5N88888813

Meer informatie nodig? Onze adviseurs helpen u graag verder!

Andere klanten kochten ook: