Categorieën

Rookmelder FireAngel - ST-630-INT

De FireAngel ST-630-INT rookmelder is vorzien van innovatieve Thermoptek technologie en is de nieuwste combinatie van een optische rookmelder en thermische detectie zoals bij een hittemelder. Deze betrouwbare rookmelder is voorzien van een duurzame lithium batterij van Panasonic welke 10 jaar lang meegaat!

€ 28,94 Exclusief BTW Prijs inclusief 21% BTW is € 35,02
Aantal
Voor 23.59 uur besteld = morgen in huis!*

Rookmelder FireAngel - ST-630-INT

De innovatieve Thermoptek technologie is de nieuwste combinatie van een optische rookmelder en thermische detectie zoals bij een hittemelder. De melder is daardoor geschikt voor het detecteren van langzaam smeulend vuur, maar door de constante temperatuurcontrole zal de melder ook een uitslaande brand aanzienlijk sneller detecteren.

 

De ST-630-INT is eenvoudig en snel draadloos koppelbaar met alle andere Wi-Safe 2 producten (met behulp van de WI-safe 2 module welke optioneel te bestellen is) en is voorzien van een vaste lithium batterij met een levensduur van minimaal 10 jaar. De melder schakelt automatisch in na montage. Een geheel nieuwe en verbeterde universele montageplaat garandeert een snelle en eenvoudige montage. Daarnaast beschikt de melder over een extra grote testknop voor handmatige functietest een tijdelijke onderdrukking van alarm- en bijna-leeg-batterij signaal.

 

Door zijn speciale technologie is dit een van de snelste rookmelders ter wereld. Ondanks dat zorgt deze technologie er ook voor dat de kans op vals alarm minimaal is. Ook de grote ronde testknop in het midden van de rookmelder zorgt voor een optimaal bediengemak!

 

Waar moet ik de rookmelder FireAngel rookmelder ST-630-INT ophangen?

Hang rookmelders minimaal in alle ruimtes waar u doorheen moet om uw huis te ontvluchten zoals de overloop, de hal en de gang van elke verdieping. Voor een maximale veiligheid hangt u in elke slaapkamer en/of kinderkamer een rookmelder. Plaats rookmelders zoveel mogelijk in het midden van de ruimte, aan het plafond, op 50 cm van alle muren.

 

Specificaties van de FireAngel rookmelder ST-630-INT

  • Keurmerk: Komo en BS EN 14604-2005 en BOSEC.
  • Deze rookmelder heeft supersnelle detectie en reageert direct bij rook.
  • Wsafe module toe te voegen
  • Hoogte 3,4 cm.
  • Diameter 13 cm.
  • De rookmelder wordt standaard geleverd met bodemplaat voor makkelijke montage.
  • Fabrieksgarantie 5 jaar.
280.10293273

Aanvullende informatie

Artikelnummer
280.10293273
Merk
FireAngel

Meer informatie nodig? Onze adviseurs helpen u graag verder!

Andere klanten kochten ook: