Categorieën

Beademingsmasker - Pocket Mask

Dit beademingsmasker zit in een hard case, voorzien van eenrichting inblaasventiel met filter, elastiek en een gebruiksinstructie op de achterkant van de hard case.

€ 7,95 Exclusief BTW Prijs inclusief 21% BTW is € 9,62
Aantal
1 - 5 werkdagen

Beademingsmasker - Pocket Mask in handige hard case

Het beademingsmasker, ook wel benekend als Pocket Mask, zit veilig en hygiënisch opgeborgen in hard case. Dit beademingsmasker is een veiligheidsmiddel wat voorkomt dat u rechtstreeks contact heeft met het slachtoffer tussen uw mond en die van het reanimatie slachtoffer tijdens de mond op mond beademingen.

 

Het beademingsmasker is voorzien van een speciaal ventiel dat ervoor zorgt dat u tijdens de beademing lucht kunt inblazen maar dat dzeze niet kan terugkeren. Met behulp van het elastiek kunt u het beademingsmasker om het hoofd van het slachtoffer bevestigen, hiermee blijft het beademinsgmasker netjes op zijn plek zitten. De instructie staat op de hard case gedrukt met behulp van duidelijke pictogrammen.

 

Het beademingsmasker van All-in Preventie is voorzien van een zuurstof aansluiting. Hierdoor kan de ambulancemedewerkers tijdens de reanimatie gemakkelijk hun zuurstoflijn aansluiten zonder eerst het masker te moeten verwijderen en een nieuw masker te plaatsen. Hiermee wint u tijdens de reanimatie kostbare seconden!

100.00037-T

Aanvullende informatie

Artikelnummer
100.00037-T
Merk
All-in Preventie

Meer informatie nodig? Onze adviseurs helpen u graag verder!

Andere klanten kochten ook: