Categorieën

Pictogramsticker Veiligheidshandschoenen Verplicht Ø9

Pictogramsticker Veiligheidshandschoenen Verplicht met een diameter van 9 centimeter. Deze pictogramsticker is vervaardigd van zelfklevende vinyl. Duidt de verplicht gebruik van veiligheidshandschoenen aan. Voor gebruik zowel binnen als buiten. Deze pictogramsticker is uitgevoerd volgende de NEN EN ISO 7010.

€ 1,30 Exclusief BTW Prijs inclusief 21% BTW is € 1,57
Aantal
Voor 19.00 uur besteld = morgen in huis!

Gebodspictogram sticker Veiligheidshandschoenen dragen verplicht Ø9

Gebodspictogram stickers zijn er om op te plakken op een vlakke ondergrond. Deze stickers geven aan dat bepaalde veiligheidsmiddelen verplicht zijn om te dragen tijdens het werk. De veiligheidsmiddelen maken het werken veiliger en verkleinen de kans op een bedrijfsongeval. Deze sticker dient als een visuele herinnering voor medewerkers en bezoekers. Dus ook een gebodssticker voorkomt bedrijfsongevallen!

De gebodspictogram sticker “Veiligheidshandschoenen dragen verplicht" is een pictogram die opgeplakt moet worden op locaties waar een werknemer is verplicht veiligheidshandschoenen te dragen tijdens het werken met gereedschap en chemicaliën en zich moeten beschermen tegen verwonding. Gereedschap kan immers onverhoopt leiden tot snij- of schaafwonden, en chemicaliën kunnen brandwonden veroorzaken. De sticker is verkrijgbaar in afmetingen van Ø 90 mm en 200 mm. Deze sticker is geschikt voor binnen- en beperkt buitengebruik.

Deze gebodspictogram sticker is geheel conform de eisen, welke staan beschreven in de NEN EN ISO 7010, geproduceerd waardoor u voldoet aan alle gestelde veiligheidseisen!

110.000019

Aanvullende informatie

Artikelnummer
110.000019
Merk
All-in Preventie

Meer informatie nodig? Onze adviseurs helpen u graag verder!