Categorieën

Pictogramsticker Veiligheidsbril Verplicht Ø20

Pictogramsticker Veiligheidsbril Verplicht met een diameter van 20 centimeter. Deze pictogramsticker is vervaardigd van zelfklevende vinyl. Duidt de verplicht gebruik van een veiligheidsbril aan. Voor gebruik zowel binnen als buiten. Deze pictogramsticker is uitgevoerd volgende de NEN EN ISO 7010.

€ 3,09 Exclusief BTW Prijs inclusief 21% BTW is € 3,74
Aantal
Voor 23.59 uur besteld = morgen in huis!*

Gebodspictogram sticker Veiligheidsbril dragen verplicht Ø20

Gebodspictogram stickers zijn er om op te plakken op een vlakke ondergrond. Deze stickers geven aan dat bepaalde veiligheidsmiddelen verplicht zijn om te dragen tijdens het werk. De veiligheidsmiddelen maken het werken veiliger en verkleinen de kans op een bedrijfsongeval. Deze sticker dient als een visuele herinnering voor medewerkers en bezoekers. Dus ook een gebodssticker voorkomt bedrijfsongevallen!

De gebodspictogram sticker “Veiligheidsbril dragen verplicht" is een pictogram die opgeplakt moet worden op locaties waar het mogelijk is dat er voorwerpen in het oog kunnen komen zoals vuil, stof of chemicaliën. De sticker is verkrijgbaar in afmetingen van Ø 90 mm en 200 mm. Deze sticker is geschikt voor binnen- en beperkt buitengebruik.

Deze gebodspictogram sticker is geheel conform de eisen, welke staan beschreven in de NEN EN ISO 7010, geproduceerd waardoor u voldoet aan alle gestelde veiligheidseisen!

110.000016

Aanvullende informatie

Artikelnummer
110.000016
Merk
All-in Preventie

Meer informatie nodig? Onze adviseurs helpen u graag verder!