Categorieën

Pictogramsticker Helm Verplicht Ø9

Pictogramsticker Helm Verplicht met een diameter van 9 centimeter. Deze pictogramsticker is vervaardigd van zelfklevende vinyl. Duidt de verplicht gebruik van een veiligheidshelm aan. Voor gebruik zowel binnen als buiten. Deze pictogramsticker is uitgevoerd volgende de NEN EN ISO 7010.

€ 1,30 Exclusief BTW Prijs inclusief 21% BTW is € 1,57
Aantal
1 - 5 werkdagen

Gebodspictogram sticker Helm dragen verplicht Ø9

Gebodspictogram stickers zijn er om op te plakken op een vlakke ondergrond. Deze stickers geven aan dat bepaalde veiligheidsmiddelen verplicht zijn om te dragen tijdens het werk. De veiligheidsmiddelen maken het werken veiliger en verkleinen de kans op een bedrijfsongeval. Deze sticker dient als een visuele herinnering voor medewerkers en bezoekers. Dus ook een gebodssticker voorkomt bedrijfsongevallen!

De gebodspictogram sticker “Helm dragen verplicht" is een pictogram die opgeplakt moet worden op locaties waar het mogelijk is dat er voorwerpen van een hoogte kunnen vallen. De sticker is verkrijgbaar in afmetingen van Ø 90 mm en 200 mm. Deze sticker is geschikt voor binnen- en beperkt buitengebruik.

Deze gebodspictogram sticker is geheel conform de eisen, welke staan beschreven in de NEN EN ISO 7010, geproduceerd waardoor u voldoet aan alle gestelde veiligheidseisen!

110.000013

Aanvullende informatie

Artikelnummer
110.000013
Merk
All-in Preventie

Meer informatie nodig? Onze adviseurs helpen u graag verder!