Categorieën

Pictogramsticker Adembescherming Verplicht Ø20

Pictogramsticker Adembescherming Verplicht met een diameter van 20 centimeter. Deze pictogramsticker is vervaardigd van zelfklevende vinyl. Duidt de verplicht gebruik van adembescherming aan. Voor gebruik zowel binnen als buiten. Deze pictogramsticker is uitgevoerd volgende de NEN EN ISO 7010.

€ 3,09 Exclusief BTW Prijs inclusief 21% BTW is € 3,74
Aantal
1 - 5 werkdagen

Gebodspictogram sticker Adembescherming dragen verplicht Ø20

Gebodspictogram stickers zijn er om op te plakken op een vlakke ondergrond. Deze stickers geven aan dat bepaalde veiligheidsmiddelen verplicht zijn om te dragen tijdens het werk. De veiligheidsmiddelen maken het werken veiliger en verkleinen de kans op een bedrijfsongeval. Deze sticker dient als een visuele herinnering voor medewerkers en bezoekers. Dus ook een gebodssticker voorkomt bedrijfsongevallen!

De gebodspictogram sticker “Adembescherming dragen verplicht" is een pictogram die opgeplakt moet worden op locaties waar een werknemer is verplicht adembescherming te dragen tijdens het werken. De sticker is verkrijgbaar in afmetingen van Ø 90 mm en 200 mm. Deze sticker is geschikt voor binnen- en beperkt buitengebruik.

Deze gebodspictogram sticker is geheel conform de eisen, welke staan beschreven in de NEN EN ISO 7010, geproduceerd waardoor u voldoet aan alle gestelde veiligheidseisen!

110.000026

Aanvullende informatie

Artikelnummer
110.000026
Merk
All-in Preventie

Meer informatie nodig? Onze adviseurs helpen u graag verder!