Categorieën

Pictogrambord Valbeveiliging Verplicht Ø9

Pictogrambord Valbeveiliging verplicht met een diameter van 9 centimeter. Dit pictogrambord is vervaardigd van 1 mm dik kunststof, PP. Duidt het verplicht gebruik van valbeveiliging aan. Voor gebruik zowel binnen als buiten. Dit pictogrambord is uitgevoerd volgende de NEN EN ISO 7010.

€ 2,13 Exclusief BTW Prijs inclusief 21% BTW is € 2,58
Aantal
1 - 5 werkdagen

Gebodspictogram bord Valbeveiliging verplicht Ø9

Gebodspictogram borden zijn er om op te plakken op een vlakke ondergrond. Deze borden geven aan dat bepaalde veiligheidsmiddelen verplicht zijn om te dragen tijdens het werk. De veiligheidsmiddelen maken het werken veiliger en verkleinen de kans op een bedrijfsongeval. Dit bord dient als een visuele herinnering voor medewerkers en bezoekers. Dus ook een gebodsbord voorkomt bedrijfsongevallen!

Het gebodspictogram bord “Valbeveiliging verplicht" is een pictogram die opgeplakt moet worden op locaties waar een werknemer is verplicht te dragen van valbeveiliging. Het bord is verkrijgbaar in afmetingen van Ø 90 mm en 200 mm. Dit bord is geschikt voor binnen- en beperkt buitengebruik.

Dit gebodspictogram bord is geheel conform de eisen, welke staan beschreven in de NEN EN ISO 7010, geproduceerd waardoor u voldoet aan alle gestelde veiligheidseisen!

110.000091

Aanvullende informatie

Artikelnummer
110.000091
Merk
All-in Preventie

Meer informatie nodig? Onze adviseurs helpen u graag verder!