Categorieën

Pictogrambord Overall Verplicht Ø9

Pictogrambord Overall Verplicht met een diameter van 9 centimeter. Dit pictogrambord is vervaardigd van 1 mm dik stevig kunststof, PP. Duidt de verplicht gebruik van een overall aan. Voor gebruik zowel binnen als buiten. Dit pictogrambord is uitgevoerd volgende de NEN EN ISO 7010.

€ 2,13 Exclusief BTW Prijs inclusief 21% BTW is € 2,58
Aantal
1 - 5 werkdagen

Gebodspictogram bord Overall verplicht Ø9

Gebodspictogram borden zijn er om op te plakken op een vlakke ondergrond. Deze borden geven aan dat bepaalde veiligheidsmiddelen verplicht zijn om te dragen tijdens het werk. De veiligheidsmiddelen maken het werken veiliger en verkleinen de kans op een bedrijfsongeval. Dit bord dient als een visuele herinnering voor medewerkers en bezoekers. Dus ook een gebodsbord voorkomt bedrijfsongevallen!

Het gebodspictogram bord “Overall verplicht" is een pictogram die opgeplakt moet worden op locaties waar een werknemer is verplicht een overall te dragen. Dit bord is verkrijgbaar in afmetingen van Ø 90 mm en 200 mm. Dit bord is geschikt voor binnen- en beperkt buitengebruik.

Dit gebodspictogram bord is geheel conform de eisen, welke staan beschreven in de NEN EN ISO 7010, geproduceerd waardoor u voldoet aan alle gestelde veiligheidseisen!

110.000093

Aanvullende informatie

Artikelnummer
110.000093
Merk
All-in Preventie

Meer informatie nodig? Onze adviseurs helpen u graag verder!