Categorieën

Pictogrambord Adembescherming Verplicht Ø20

Pictogrambord Adembescherming Verplicht met een diameter van 20 centimeter. Dit pictogrambord is vervaardigd van 1 mm dik kunststof, PP. Duidt de verplicht gebruik van adembescherming aan. Voor gebruik zowel binnen als buiten. Dit pictogrambord is uitgevoerd volgende de NEN EN ISO 7010.

€ 4,17 Exclusief BTW Prijs inclusief 21% BTW is € 5,05
Aantal
1 - 5 werkdagen

Gebodspictogram bord Adembescherming dragen verplicht Ø20

Gebodspictogram borden zijn er om op te plakken op een vlakke ondergrond. Deze borden geven aan dat bepaalde veiligheidsmiddelen verplicht zijn om te dragen tijdens het werk. De veiligheidsmiddelen maken het werken veiliger en verkleinen de kans op een bedrijfsongeval. Dit bord dient als een visuele herinnering voor medewerkers en bezoekers. Dus ook een gebodsbord voorkomt bedrijfsongevallen! 


Het gebodspictogram bord “Adembescherming dragen verplicht" is een pictogram die opgeplakt moet worden op locaties waar een werknemer is verplicht adembescherming te dragen tijdens het werken. Dit bord is verkrijgbaar in afmetingen van Ø 90 mm en 200 mm. Dit bord is geschikt voor binnen- en beperkt buitengebruik.

Dit gebodspictogram bord is geheel conform de eisen, welke staan beschreven in de NEN EN ISO 7010, geproduceerd waardoor u voldoet aan alle gestelde veiligheidseisen!

110.000084

Aanvullende informatie

Artikelnummer
110.000084
Merk
All-in Preventie

Meer informatie nodig? Onze adviseurs helpen u graag verder!

Andere klanten kochten ook: