Categorieën

Pictogrambord Aarding Verplicht Ø20

Pictogrambord Aarding Verplicht met een diameter van 20 centimeter. Dit pictogrambord is vervaardigd van 1 mm dik stevig kunststof, PP. Duidt de verplicht gebruik van aarding van machines aan. Voor gebruik zowel binnen als buiten. Dit pictogrambord is uitgevoerd volgende de NEN EN ISO 7010.

€ 4,17 Exclusief BTW Prijs inclusief 21% BTW is € 5,05
Aantal
1 - 5 werkdagen

Gebodspictogram sticker Aarding verplicht Ø20

Gebodspictogram stickers zijn er om op te plakken op een vlakke ondergrond. Deze stickers geven aan dat bepaalde veiligheidsmiddelen verplicht zijn om te dragen tijdens het werk. De veiligheidsmiddelen maken het werken veiliger en verkleinen de kans op een bedrijfsongeval. Deze sticker dient als een visuele herinnering voor medewerkers en bezoekers. Dus ook een gebodssticker voorkomt bedrijfsongevallen!

De gebodspictogram sticker “Aarding verplicht" is een pictogram die opgeplakt moet worden op locaties waar een werknemer is verplicht machines te aarden voor gebruik. De sticker is verkrijgbaar in afmetingen van Ø 90 mm en 200 mm. Deze sticker is geschikt voor binnen- en beperkt buitengebruik.

Deze gebodspictogram sticker is geheel conform de eisen, welke staan beschreven in de NEN EN ISO 7010, geproduceerd waardoor u voldoet aan alle gestelde veiligheidseisen!

110.000090

Aanvullende informatie

Artikelnummer
110.000090
Merk
All-in Preventie

Meer informatie nodig? Onze adviseurs helpen u graag verder!