Categorieën

Laerdal Baby Anne 4 pack

De Laerdal Baby Anne (blank) is ontwikkeld voor verstikkings- en reanimatietraining van een baby reanimatiepop. 

€ 480,00 Exclusief BTW Prijs inclusief 21% BTW is € 580,80
Aantal
Let op nog 1 stuk op voorraad.

Laerdal Baby Anne 4 pack (blank)

Om een Kostenefficient alternatief te bieden voor babyreanimatie, is de Baby Anne ontwikkeld. Net als bij de Little Anne naast de Resusci Anne en de Little Junior naast de Resusci Junior, kunt u de Baby Anne inzetten naast de Resusci Baby. Zo werkt u met minder toeschouwende en met meer oefenende cursisten. Door het gebruik van meerdere poppen voorhoogt u de hands-on praktijk en de actieve deelname van de cursisten. Bij de Baby Anne 4-pack worden vier Baby Anne poppen geleverd in één draagtas. Hierdoor zijn de poppen gemakkelijk te vervoeren. 

Verstikkingsscenario's trainen:

De Baby Anne simuleert een kind van drie maanden oud. Deze heeft een gemiddelde fysiologie en anatomie en is ontworpen voor realistische training van de fundamentele life support (BLS) vaardigheden. Speciaal aan de Leardal Baby Anne is dat deze is ontwikkeld om ook de obstructie van luchtwegen te kunnen trainen. Door bijgeleverde luchtwegproppen die in de mond kunnen worden geplaatst kan zowel het kloppen op de rug als het geven van stoten op de borst worden aangeleerd.

Eigenschappen:

  • De natuurgetrouwe luchtweg kunt u openen door de Head Tilt/Chin Lift en Jaw Thrust techniek
  • U voert realistische hartmassage uit
  • Bezit de unieke mogelijkheid een luchtwegobstructie door een vreemd voorwerp te simuleren
  • Elke cursist gebruikt zijn eigen luchtweg
  • Herbruikbare gezichtshuiden zijn gemakkelijk en snel verwisselbaar. Hierdoor kan elke cursist zijn ‘eigen’ gezichtshuid gebruiken, en volstaat één desinfecteerbeurt aan het eind van de les
120.13101050

Meer informatie nodig? Onze adviseurs helpen u graag verder!