Categorieën

All-in Preventie volgt richtlijnen RIVM m.b.t. Corona Virus

Zondag 15 maart jongstleden hebben wij besloten om (conform het advies van het RIVM) onze cursussen en trainingen vanaf maandag 16 maart tot en met 1 juni niet langer door te laten gaan. Wij verwachten dat onze telefoonlijnen overbelast zullen zijn (onze excuses als je ons niet te pakken krijgt). Wij houden je via deze pagina verder op de hoogte. 

We leven in bijzondere tijden. Ook bij All-in Preventie bereiden we ons voor op het onbekende dat nog gaat komen. Graag informeren we u over de maatregelen die we hebben genomen en de eventuele consequenties.

  1. Uiteraard volgen wij alle standaard adviezen van het RIVM. We hebben géén collega’s met klachten en onze pakketten zijn niet in staat het virus over te dragen, aldus het RIVM. 
  2. Het afhalen van bestellingen in Bergambacht is tot nadere info niet meer mogelijk.
  3. Kantoorpersoneel bij All-in Preventie heeft de mogelijkheid om thuis te werken. Op dit moment maakt een enkeling hiervan gebruik.
  4. Het magazijn functioneert op dit moment zoals gebruikelijk. Wel zijn enkele collega’s andere diensten gaan werken omwille van de opvang van kinderen. Op dit moment zorgt dit eveneens niet voor vertragingen in de orderverwerking. Mocht dit wel zo zijn, dan informeren wij een ieder persoonlijk. Wij vragen hiervoor begrip.
  5. Inmiddels zijn alle opleidingen in de betreffende periode verplaatst en hebben alle betrokken een nieuwe datum aangeboden gekriegen.

Tot slot wensen we een ieder veel succes en sterkte de komende periode. Denk aan je naasten en blijf positief. Met elkaar komen we sterker uit deze situatie.